MEDBRAKT: Talentdommer Simon Cowell hadde med seg egen drikke. (Foto: Stella Pictures)
MEDBRAKT: Talentdommer Simon Cowell hadde med seg egen drikke. (Foto: Stella Pictures)

Simon Cowell smuglet øl inn på restaurant

Er en av de rikeste i showbiz.

Simon Cowell er blitt en svært velstående mann takket være musikktalentshowene på TV. Bare det siste året har Cowell økt formuen sin med over 400 millioner kroner etter at han tok tilbake rettighetene til suksesseriene «Britain’s Got Talent» og «X Factor».

Milliardformue

Dermed har 50-åringen en formue på hele 1,5 milliarder kroner, ifølge rikinglisten til Sunday Times.

Til tross for en fet bankkonto, skal Cowell ha fått en av sine ansatte til å smugle med seg to flasker øl da han skulle spise på restaurant søndag kveld.

Musikkmogulen fikk sjokkerte blikk fra andre restaurantgjester da han begynte å forsyne seg av den medbrakte alkoholen, melder Daily Mail.

– Trodde ikke sine egne øyne

– Ingen trodde sine egne øyne da Cowell satt der og tok frem sitt eget øl. Han er jo tross alt en av de rikeste mennene i Storbritannia, sier en tilskuer til Bang Showbiz.

I etterkant av restaurantbesøket har Cowell forklart at han hadde med seg flaskene fordi han foretrekker en spesiell øltype som kalles Sapporo. Det tradisjonsrike ølmerket stammer fra Japan og er en svært populær eksportvare.

«Mr. Nasty»

Cowell har tidligere vært dommer i både den britiske versjonen av «Idol» og «X-factor» og i den amerikanske «American Idol», og er kjent for sine krasse og frekke uttalelser. Hans frittalende væremåte har skaffet ham kallenavnet «Mr. Nasty».

Selv om Cowell er kjent som knallhard dommer har han stor innflytelse, og kan løfte talenter opp på stjernehimmelen både gjennom programmene sine og gjennom sine tette bånd til platebransjen.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)