SØKTE I NATT: Letemannskaper var ute med båt i natt for å lete etter den savnede mannen ved elvemunningen til Verdalselva.  (Foto: Tor Aage Hansen)
SØKTE I NATT: Letemannskaper var ute med båt i natt for å lete etter den savnede mannen ved elvemunningen til Verdalselva. (Foto: Tor Aage Hansen)

Leter videre etter Andreas (21)

Forsvant i Verdalselva i Nord-Trøndelag lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag morgen fortsetter søket etter 21 år gamle Andreas Bjørvik som lørdag forsvant i Verdalselva med uforminsket styrke.

Antas omkommet

Søket foregår både til lands og til vanns i området hvor Verdalselva møter Trondheimsfjorden. Flere titalls letemannskaper skal være involvert.

– Vi fortsetter søket med uforminsket styrke fra morgenen av, forteller operasjonsleder avd Nord-Trøndelag politidistrikt, Svein Olav Bruun, til Adressa.

Sjansen for å finne den savende i live, blir stadig mindre. Natt til søndag og søndag var både Sea King redningshelikopter, dykkere, poiti og brannvesen med på aksjonen.

Se innslag fra TV 2 Nyhetskanalen søndag her:

432177

Forsøkte å redde Andreas

Sent lørdag kveld fikk politiet melding fra passasjerer om bord i en buss, som så at mannen hadde problemer i vannet ved brua der E6 krysser Verdalselva.

Da politiet ankom stedet lørdag hadde to vitner svømt ut og fått tak i mannen. Men før de kom seg ut med overlevingsdrakt gjorde den sterke strømmen at 21-åringen ble dratt under.