scanpixsandra1 (Foto: Scanpix)
scanpixsandra1 (Foto: Scanpix)

Strålte under sin første offentlige opptreden etter bruddet

Sandra Bullock strålte da hun viste seg offentlig for første gang siden bruddet med Jesse James.

Sandra Bullock har holdt seg utenfor rampelyset etter skilsmissen fra Jesse James, og nyheten om adopsjonen av sønnen Louis.

sandrahel
sandrahel

Viste seg offentlig

Lørdag kveld viste stjernen seg for første gang offentlig under prisutdelingen «Spike TV's Guys Choice Awards». Bullock skulle hedres som årets underholder og mottok prisen «Troops Choice», som er stemt frem av medlemmer av det militære, skriver People.

– La oss være helt ærlige

Det var en humorist skuespiller som tok imot prisen.

– La oss være ærlige, for et øyeblikk. Vi skal alle være ærlige ikke sant? sa Bullock til publikum før hun fortsatte. – Fikk jeg denne prisen for å være årets beste entertainer eller var det på grunn av den spektakulære og eksplosive hendelsene i privatlivet mitt? sa Skuespilleren.

Publikum brøt ut i latter etter det humoristiske utspillet. Når salen hadde roet seg, fortsatte skuespilleren med takketalen.

– Neida, det går bra. Fordi jeg ville gjort det hele om igjen hvis jeg visste at det ville underholde troppene våre, sa stjernen på podiet.

Se hele talen her.

Bullock spøkte også med at hun gjerne kunne synge for dem, men at de mest sannsynlig hadde opplevd nok smerte i livet fra før av.

– Hun er en american sweetheart

Medlemmer av det militære hadde stemt frem stjernen over nettet. Skuespilleren fikk overrakt prisen av medlemmer av forskjellige deler av de militære troppene.

– Hun er en american sweetheart, uansett hva som har foregått i hennes fortid, sa Sersjant Nicholas McClain, som overrakte prisen.

Sandra Bullock strålte under utdelingen. Hun var ikledd en svart minikjole i skinn, og fikk en stående applaus fra publikum.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)