unni (Foto: Scanpix)
unni (Foto: Scanpix)

– Det kunne gått mye verre

Plateaktuelle Unni Wilhelmsen ble for kort tid siden skadet i en motorsykkelvelt.

Unni Wilhelmsen er klar med sin syvende album, med det passende navnet «7».

– Det kunne gått mye verre

Men ikke alt har gått etter planen frem mot utgivelsen. Artisten ble nemlig skadet i en motorsykkelvelt for fire uker siden.

– For fire uker siden gikk jeg i asfalten da jeg kjørte motorsykkel. Heldigvis landet jeg på en veske full av styredokumenter og klarte å karre meg hjem, men dagen etter måtte jeg på legevakta. Jeg er fortsatt ganske skamslått, men det kunne gått mye, mye verre, sier Wilhelmsen til Dagbladet.

Nytt album

Unni Wilhelmsens nye plate slippes den 7. juni. Artisten vender tilbake til engelske tekster med sitt nye album, med unntak av en låt som er på norsk.

– Jeg liker den, den er en liten epilog og tilhører historien. Men det norske albumet viste meg noen fordommer overfor norsk blant publikum. I den singer-songwritersjangeren jeg opererer, funker de norske tekstene fint op konserter, men på plate virker det som om jeg kommer nærmere folk hvis jeg synger på engelsk, forteller hun.

Artisten har også designet platecoveret selv. Der forsiden viser en terning med tallet seks, mens baksiden viser en ener.

– Jeg er ikke så innbilsk at jeg har gitt meg selv en sekser. Snur du plata, ser du en ener, sier hun til Dagbladet.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)