cole (Foto: Stella)
cole (Foto: Stella)

Får over 40 millioner i skilsmisseoppgjøret

Cheryl Cole får med seg rundt 45 millioner kroner i skilsmisseoppgjøret med ektemannen Ashley Cole

Cheryl Cole kan få med seg så mye som 4,5 millioner pund som tilsvarer rundt 45 millioner norske kroner, fra skilsmisseoppgjøret med ektemannen Ashley Cole, melder The Sun.

Har ombestemt seg

Det har tidligere kommet frem at Cheryl ikke ville ha med seg noe fra skilsmissen, men nå ser det altså ut til at popstjerne har ombestemt seg.

– Han kan ikke tro at hun kommer til å komme ut av skilsmissen uten noen ting. Hun har jobbet like hardt som han for det de eier, sier en kilde til avisen.

Ashley vil holde øye med henne

Det har tidligere gått rykter om at Ashley har vært deprimert. Han skal ha fått sjokk da Cheryl ville søke om skilsmisse, og skal også tidligere i år ha innrømmet ovenfor landslagskolleger at han ikke trodde kona ville forlate han. Ashley holder for tiden på med oppkjøringen med den engelske landslagstroppen til VM i Sør-Afrika.

– Laget har internett på rommene. Det er ingen tvil om at han kommer til å holde øye med henne, forteller en annen kilde.

Kamerater av den engelske landslagsstjernen sier at stjernen prøver å holde maska etter at Cheryl ble sett ute på byen med en kamerat. Han skal også være opprørt over sangerinnens nære forhold til «Black Eyed Peas» rapperen WILL.I.AM.

Skilles til høsten

Paret giftet seg i 2006, men etter at ektemannens utroskap ble kjent og pikante bilder og meldinger av Ashley ble funnet på flere blondiners mobiltelefoner, valgte Cheryl å ta ut separasjon fra ektemannen i februar.

Selve skilsmissen skal være ferdigstilt rundt septembermåned.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»