Kjetil Rekdal (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
Kjetil Rekdal (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

Rekdal med nytt Brann-frieri

- Brann er en spennende klubb, sier Aalesund-treneren.

Se Brann - Aalesund på TV 2 og TV 2 SUMO søndag kl. 20.00

Trenerjobben står ledig i Bergen og Kjetil Rekdal svarer ærlig når han blir spurt om den fortsatt er interessant.

Også i fjor signaliserte Rekdal sin interesse for jobben, men da var den opptatt.

- Nå er jeg Aalesund-trener og konsentrerer meg om det. Jeg går ikke rundt og er fristet. Men Brann er en spennende klubb, for å si det på den måten. Om jobben frister, vet man jo ikke før det er aktuelt, sier Kjetil Rekdal til BA.

Han er likevel klar over utfordringene som ligger i å trene en klubb som Brann. Økonomi, forventninger og en vaklende organisasjon er noen av tingene man må forholde seg til på Brann Stadion.

- Jeg vil helt sikkert tro at mange kan tenke seg den jobben. Der er stort sett full Stadion og en entusiasme rundt klubben som få andre har. Det ligger der fast. Så handler det om hvilke rammebetingelser som ligger rundt. Og da tenker jeg ikke bare på trenerlønn, sier Rekdal til BA.

Han har kontrakt med Aalesund ut 2011. En forlengelse kommer foreløpig ikke på tale.

- Jeg ble spurt for en tid tilbake, men jeg har ikke hatt tanker om det foreløpig. Når man har vært tre og et halvt år i en klubb, må man stille seg spørsmålet om det er riktig å fortsette eller ikke. Å sette meg ned å diskutere forlengelse nå kommer ikke til å skje. Det er både jeg og Aalesund innforstått med, sier Rekdal.