Rio Ferdinand (Foto: KIM LUDBROOK/EPA)
Rio Ferdinand (Foto: KIM LUDBROOK/EPA)
Rio Ferdinand (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
Rio Ferdinand (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

Rio: - Noen har kastet en forbannelse over meg

Englands midtstopper Rio Ferdinand langt nede etter skaden som ødelegger VM.

Skader gjorde at Manchester United-spilleren Rio Ferdinand bare fikk spille omtrent 1/3 av kampene til laget forrige sesong.

Kneskadet
På trening fredag var uhellet ute for 31-åringen igjen. I en duell kolliderte han med Emile Heskey og skadet leddbåndet i kneet. Beskjeden fra legene var klar etter den påfølgende røntgenundersøkelsen: - Du er ute i opptil seks uker.

Dermed røk VM-håpet for den rutinerte midtstopperen, som etter alt og dømme var tiltenkt en rolle som John Terrys makker i Englands midtforsvar.

Deprimert
I et intervju referert av fifa.com snakker agenten Pini Zahavi på vegne av sin klient.

- Rio sa: «Jeg tror noen har kastet en forbannelse over meg.» Det er ærlig talt slik han føler det. Rop er veldig langt nede. Han kan ikke forstå hvorfor dette har hendt ham, sier agenten, og fortsetter:

- Skaden har ikke noe å gjøre med skadene han har hatt før. Det er vidt forskjellig og veldig uflaks. Rio følte seg sterk og var klar for VM.

- Klar for VM om fire år
Agenten tror likevel på en snarlig retur for skadeplagede Ferdinand.

- Han har ventet så lenge på denne turneringen og det å hjelpe England til å vinne den. Han hadde forberedt seg så godt. Men han er en veldig sterk type og kommer tilbake igjen. Jeg er sikker på at han leder England i VM om fire år, sier Zahavi.

Nå overtar Steven Gerrard kapteinsbindet etter Ferdinand.