BYTT HAM UT: Drogbas medspillere gir klar beskjed. Bak står mannen som skadet ivorianeren, Marcus Tulio Tanaka. (Foto: SEBASTIEN FEVAL/Afp)
BYTT HAM UT: Drogbas medspillere gir klar beskjed. Bak står mannen som skadet ivorianeren, Marcus Tulio Tanaka. (Foto: SEBASTIEN FEVAL/Afp)

VM-håp for Drogba tross brudd

- Han er ikke ute av VM, melder det ivorianske fotballforbundet.

Fredag ettermiddag ble det meldt fra flere hold at Didier Drogba er ute av VM, men det tilbakevises nå i en pressemelding det ivorianske fotballforbundet har sendt ut.

- Han ble i all hast tatt med til et sykehus i Sion, der røntgenbilder avslørte et brudd i underarmen. Didier Drogbas helse blir ivaretatt av Elefantenes medisinske personale og spesialister. Det ivorianske fotballforbundet understreker at Didier Drogba, for øyeblikket, ikke er ute av VM, heter det i pressemeldingen gjengitt på FIFA.com.

Les også: Rio Ferdinands VM-drøm er knust
Les også: - Drogba mister fotball-VM

Dermed er det fremdeles mulig å krysse fingrene for at en av verdens beste spillere og VMs største attraksjoner får spille VM-fotball.

- Han er ikke ute av VM. Han kan fremdeles spille, sier en pressetalsmann for det ivorianske fotballforbundet.

- Vi vet ikke om han kan spille den første kampen, det kommer at på dommen fra det medisinske teamet, men han er definitivt ikke ut (av turneringen).

Drogba risikerer imidlertid en operasjon.

- Han må kanskje operere, men han er ikke ut. Han fikk en vond skade, et bein nær albuen er brukket. Han skal til en spesialist, og så tar vi det derfra. Vi vil vente og se til i morgen kveld. Legene sier de ikke kan gjøre mer enn det, sier trener Sven-Göran Eriksson til BBC.