DRØMMER OM DALGLISH: Morten Langli drømmer om Kenny Dalglish comeback i Liverpool. (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
DRØMMER OM DALGLISH: Morten Langli drømmer om Kenny Dalglish comeback i Liverpool. (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Dalglish kan bli Liverpool-løsning

Kenny Dalglish seiler opp som en av flere kandidater til å ta over som manager i Liverpool.

Men bare midlertidig. Styret i Merseyside-klubben ønsker ikke å forhaste seg når Rafael Benítez’ erstatter skal velges.

I mellomtiden kan tidligere manager Kenny Dalglish være løsningen, ifølge AFP.

Klubben har flere store navn på blokka, der Martin O’Neill (Aston Villa), Roy Hodgson (Fulham) sannsynlig står øverst. Men også Benficas Jorge Jesus, Kroatia-trener Slaven Bilic og tidlige Manchester City-manager Mark Hughes skal være aktuelle for den ledige Anfield-jobben.

Problemet er penger. Det er det lite av for tiden. Og når eierne Tom Hicks og George Gillette er interessert i å selge klubben, har de trolig ingen store planer om å binde opp noe særlig med penger før de trekker seg ut.

Fansen er i harnisk og legger det meste av skylden på eierne etter en sesong uten titler. Mange av dem mistet troen på Benitez i løpet av det som viste seg å bli hans siste sesong i det tradisjonsrike klubben, men den harde kjernen hevder svak økonomi er grunnen til at spanjolen ikke oppnådde resultater.

– Ingen manager bør dømmes på grunn av dårlig økonomi, men det er akkurat det som skjedde med Rafa (Benitez). Sist sesong var skuffende, men slik jeg ser det var årsaken en skakkjørt økonomi, sier James McKenna i Spirit of Shankly-fansen.

Han mener Benitez tilhører kremen av managere i verden og nå ender opp i en annen storklubb med bedre arbeidsforhold. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2