kjuus aamodt (Foto: Cathrine Eldorhagen, © Tv 2)
kjuus aamodt (Foto: Cathrine Eldorhagen, © Tv 2)

Kjus og Aamodt utfordrer Northug

– Han kan ta med broren og pappaen sin.

Til høsten er Kjetil Andre Aamodt og Lasse Kjus klare for å knuse sine motstandere i programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?»

Northug

En av de klare utfordrerne som de to gutta ser for seg er langrennskongen Petter Northug . Han står øverst på ønkelisten av utfordrere.

petter (Foto: TV 2/)
petter (Foto: TV 2/)
– Vi har en utfordring til Petter Northug, for han har vært stor i kjeften. Han er på toppen av karrieren sin, mens vi har sittet i sofaen og spist potetgull i fem år. Vi utfordrer han, for han er vår drømmemotstander. Han kan kan ta med sin yngre bror og pappaen sin, ler Aamodt til «God kveld Norge».

– Jeg tror ikke han tørr å stille opp, legger Lasse Kjus til.

Hat

Programmet går utpå at de to eks-alpinistene skal måle styrke med kjente profiler fra idrett og underholdning.

– Det blir mye hat, for vi hater å tape å se andre slå oss. Det blir kremen av norsk idrett som skal utfordre oss. Vi er begge superegoister, så klarer vi å samarbeide i programmet blir vi uslåelige, sier Kjetil Andre Aamodt til «God kveld Norge».

Solberg-brødrene

Programmet til Kjus og Aamodt vil gå over 10 uker, og det er Henriette Bruusgaard som blir programleder. Øvelsene gutta skal utfordre deltagerne i blir svært varierte.

– Vi skal kjøre bil mot Solberg brødrene, for vi skal møte idrettsutøverne på deres arena. Vi skal møte bonden Olaf Tufte, og da blir det nok mindre fysikk og mer quiz. Dette blir «Mesternes mester» ganger ti, og vi skal selvfølgelig utfordre vinneren av det programmet, Daniel Franck, avslutter Lasse Kjus til «God kveld Norge».

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)