Marthe Sveberg Bjørstad og Kristian Ødegård (Foto: TV 2)
Marthe Sveberg Bjørstad og Kristian Ødegård (Foto: TV 2)

Marthe og Kristian leder dansen

Marthe Sveberg Bjørstad blir ny programleder i «Skal vi danse» sammen med Kristian Ødegård.

Nå er det klart at både Kristian Ødegård og Marthe Sveberg Bjørstad blir nye programledere til neste sesong av «Skal vi danse», som kommer til høsten.

- Jeg har hatt et gryende håp om å bli spurt, og da det skjedde tenkte jeg bare «Hurra», sier den nye programlederen for «Skal vi danse», Marthe Sveberg Bjørstad.

Her kan du bli bedre kjent med Marthe!

Erfaren

Marthe ledet nylig «Norske Talenter» sammen med makker John F. Brungot. Nå skal hun altså lede sesong seks av «Skal vi danse» sammen med Kristian Ødegård til høsten.

- Jeg elsker feelgoodprogrammer som «Skal vi danse» og «Norske talenter», det er helt min greie. Og så skal jeg få jobbe sammen med Kristian Ødegård som er så erfaren og morsom, føler nesten litt ærefrykt over det og jeg gleder meg veldig, sier Marthe som har danset selskapsdans siden hun var fire år.

Har gått på dansetrening

- Min mor er danselærer og jeg har danset selskapsdans fra jeg var fire til 16 år. Jeg vet litt om hver dans men er overhode ingen proff. Kanskje jeg lærer enda mer om selskapsdans gjennom sesongen nå, sier Marthe.

Kristian har ledet flere sesonger av «Skal vi danse». Han er glad valget av ny programledermakker falt på Marthe.

- Jeg er glad valget falt på Marthe, selv om vi ikke kjenner hverandre så godt synes jeg hun har gjort en god jobb i «Norske Talenter» som programleder. Det var faktisk jeg som spilte inn hennes navn i «Skal vi danse»-redaksjonen. Jeg tror vi kommer til å fungere bra sammen og gleder meg til å jobbe sammen med henne, sier Ødegård.

Les alt om «Skal vi danse 2009» her