carsten til nett
carsten til nett

Carsten Skjelbreid: – Jeg håper jeg ikke skal synge

Håper på mer dans enn sang på «Allsang på grensen».

Carsten Skjelbreid blir travelt opptatt når fotball-VM sparkes i gang 11. juni, og skal jobbe i TV 2s VM-studio på Kontraskjæret. Rett etter VM skal han være gjesteprogramleder i «Allsang på grensen» med Katrine Moholt .

Lite sang

Carsten ser frem til å være gjesteprogramleder 14. juli, men håper artistene står for sangen på Fredriksten festning i Halden.

– Jeg vet ikke helt om jeg skal synge ennå, jeg har sagt at jeg ikke vil, men Katrine Moholt vil svært gjerne så da får vi se hvordan det blir. Jeg håper jeg ikke skal, både for publikum og seernes del, ler Carsten til «God kveld Norge».

Dans

Carsten og Katrine skal delta i VM i latindans som avholdes i Spania i desember. Detfor er det nok store sjanser for at de viser frem litt latinske dansetrinn under «Allsang på grensen».

DANSERE: Kathrine Moholt og Carsten Skjelbreid skal delta i danse-VM
DANSERE: Kathrine Moholt og Carsten Skjelbreid skal delta i danse-VM
– Jeg tror vi må bruke det vi driver og lærer, det blir nok mer dans på meg der enn sang, men mest prat, sier han.

Fotball-VM

Carsten ser frem til fotball-VM og gleder seg til kampene starter 11. juni og til han skal innta VM-studioet på Kontraskjæret med kollega Julie Strømsvåg .

– Fotball-VM er det største som skjer i 2010. Jeg har en følelse at de store favorittene som Brasil og Spania ryker ut før semifinalen. Jeg tror England kommer langt og jeg tror USA kan være en outsider og eventuelt kommer til en finale, sier en VM-klar Carsten til «God kveld Norge».

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)