OPPLEVDE NEDTUR: Programleder Pia Lykke. (Foto: Stella Pictures)
OPPLEVDE NEDTUR: Programleder Pia Lykke. (Foto: Stella Pictures)

Pia Lykke snakker ut om krisen

– Ga meg en innmari dårlig følelse.

I den nye utgaven av magasinet KK forteller Pia Lykke ut om gledene ved å bli mamma. «Norske Talenter»-programlederen er også åpen om den tunge tiden da hun opplevde en krise.

Hjertet slo ujevnt

Kroppen sa rett og slett stopp da hun som nyutdannet jobbet med regien på realityserien «Big Brother». Pia jobbet syv dager i uken, av og til hele døgnet. Til slutt hadde hun presset seg så hardt at hjertet begynte å slå ujevnt.

– Jeg blir ganske oppslukt i de programmene jeg jobber på, gir ikke slipp. I starten kunne jeg sitte en hel natt med klipperen og finjustere. I ettertid har jeg skjønt at jeg slet ut klipperen fullstendig. Det gjør jeg ikke lenger, forklarer Pia til KK.

– Følte meg ikke god

34-åringen legger ikke skjul på at hun anstrenger seg hardt for å gjøre en best mulig jobb. Hun understreker imidlertid at hun ikke lenger er redd for å feile.

– Det er ikke det som driver meg. Men jeg hadde en periode i jobb der jeg ikke har følt at jeg har vært så god. Det ga meg en innmari dårlig følelse.

Programlederen følte at hun stagnerte og gikk gjennom det hun kaller en «32-års krise».

– Ja. Jeg ser på mange rundt meg i den alderen, som har vært ambisiøse. Det går oppover og oppover. Men plutselig kommer et punkt der man tenker, «shit, ingenting skjer».

Liker å være mamma

Nå stortrives Pia som mamma for datteren Senja på fire måneder. Hun forteller at det har påvirket henne stort å bli mor, og at hun ikke er sikker på når hun vil returnere til TV-skjermen.

– Mange er opptatt av å komme seg bort, få et avbrekk når de har mammaperm. Men jeg er egentlig mest rolig når jeg er hjemme og ligger på et teppe med Senja, avslutter Pia.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»