angelina jolie til nett ( © SL)
angelina jolie til nett ( © SL)

Angelina Jolies elskere avsløres

– Hun var fascinert av å forføre gifte menn.

I august slippes boken som kan bli Angelina Jolies mareritt, skriver Aftonbladet.

Blottlegges

På side etter side blottlegges Angelina Jolies private hemmeligheter der flere kjente menn avsløres som hennes elskere. I boken får man vite at Jolie har hatt forhold med kjendiser som Ethan Hawke, Lenny Kravitz og Ralph Fiennes.

ethan hawke til nett ( © DB)
ethan hawke til nett ( © DB)
– Ethan traff hun da de filmet «Taking Lives» i 2003, da han fortsatt var gift med Uma Thurman. Angelina har lenge vært fascinert av å forføre gifte menn, sier en person som har hatt innsyn i biografien til Star, skriver Aftonbladet.

Andrew Morton

Den kommende biografien har fått navn «Angelina», og forfatteren er briten Andrew Morton. Han er kjent for å ha skrevet biografiene til kjente folk som prinsesse Diana, Tom Cruise, Monica Lewinsky, Madonna og Beckham-ekteparet.

– Romansene kommer til å bli vanskelige for henne å forklare. Hun har alltid hevdet at hun ikke har hatt spesielt mange elskere, noe som tydeligvis er en løgn i følge biografien, sier en kilde til Star.

Brad Pitt

Spørsmålet nå er hvordan Angelina Jolies mann, Brad Pitt vil komme til å reagere på biografien.

– Det finnes kilder i boken som hevder at Angelina tidlig hadde gode øyne til Brad Pitt. Hun ville ikke at det skulle fremstå som at hun var desperat. Men hun var alltid svak for han og forelsket seg da han spilte i «En vampyrs bekjennelser», og sa til sine ansatte at Jennifer Aniston var et kjipt koneemne, sier en kilde til Star.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)