x factor dommere
x factor dommere

Åpen X Factor-audition i Kristiansand

Hvem som helst kan møte opp – uten å være påmeldt på forhånd!

«X Factor» er i disse dager på reise for å finne Norges nye sangstjerne. Så langt har «X Factor» besøkt Trondheim og Bergen, og til helgen står Kristiansand for tur.

I likhet med Trondheim og Bergen, vil det også bli avholdt åpen audition i Kristiansand, som betyr at hvem som helst kan dukke opp på audition uten å være påmeldt på forhånd.

- For å sikre oss at nivået på «X Factor»-deltakerne blir så høyt som mulig, ønsker vi naturlig nok å høre så mange som mulig. Derfor arrangerer vi også en åpen audition i hver by for alle som vil prøve seg, sier Bjarne Laastad. TV 2s presseansvarlig.

Møt opp på åpen «X Factor»-audition lørdag 5. juni klokken 16.00 på Radisson Blu Caledonien Hotel! Man må fylle 16 år innen 31. desember 2010 for å kunne delta, men det er ingen øvre aldersgrense. I tillegg til soloartister, er også grupper velkomne til å delta.

Les mer om auditions her!

- Mer realistisk og ekte setting

«X Factor»-juryen består i år av Jan Fredrik Karlsen, Marion Ravn, Elisabeth Andreassen og Klaus Sonstad. Programledere er Ravi og Guri Solberg.

- Vi ser veldig frem til å komme til reise rundt og møte flotte sangtalenter. I år er det publikum på hovedaudition, noe som gir en mye mer realistisk og ekte setting for deltakerne, samtidig som det gir dommerne en mye bedre mulighet til å se hvilke deltakere som klarer å fange publikum, sier «X Factor»-programleder Ravi.

Vinneren av årets «X Factor» får platekontrakt med Sony Music og managementavtale med Playroom.

Ønsker du å være publikum under hovedaudition, er det gratis, og du kan sende en mail til xpublikum@monstermail.no. Men vær rask, for salene fylles raskt.

Meld deg på «X Factor» her!