Petter Northug under pressekonferanse i Nove Mesto. (Foto: TV 2/)
Petter Northug under pressekonferanse i Nove Mesto. (Foto: TV 2/)

Sjekk Northugs kongemiddag

Se hva som sto på menyen da treningssamlignen ble innledet med seksretters gourmetmiddag.

Petter Northug jr. og de andre løperne på landslaget startet treningssamlingen på Sognefjellet med en lokal gourmetmiddag på Fossheim Turisthotell i Lom.

Det er kokkene Kristoffer Hovland og Ståle Johansen som står bak menyen. Sistnevnte har det til felles med Northug jr. at han også var OL-deltaker i vinter – i kokkekunst.

Se reportasje i videovinduet over!

Her er hva skigutta spiste:

6-retters Fossheimmeny:

*

Lettrøkt laks, bakt eggeplomme, sennepsdressing og pepperotrømme

*

Sjøkrepskremsuppe med sjøkreps

*

Smør steikt piggvar med ertepuré

*

Sitron- og timiangranite

*

Rosastekt reinsdyrflatbiff, ristet sopp, aspargesbønner, rødvinsglacé, soppkrem og bakte nypoteter

*

Rabarbrasuppe med yoghurtpudding og heggeblomst-is