Tone1
Tone1

Tone Damli Aaberge: – Gutta kan gjerne kalle oss patetiske

Popprinsessen elsker «Sex og singelliv».

Det var mye glitter og glamour da den andre «Sex og singelliv»-filmen hadde norgespremiere onsdag kveld. Kjendiser som Pia Haraldsen , Guri Schanke , Lene Alexandra Øien og Linda Johansen møtte opp for å kaste glans over den sorte løperen.

– Kjenner oss igjen

Tone Damli Aaberge ankom premieren i en vakker, hvit sommerkjole, skyhøye hæler og clutch-veske fra Louis Vuitton.

– Det jeg ser mest frem til er å få et gjensyn med de vi er så glade i. De som har gjort hverdagen min i mange år til noe veldig bra. Jeg elsker «Sex og singelliv». Gutta kan gjerne kalle oss patetiske, men jeg tror at alle jenter kan kjenne seg igjen i serien og i jentene, sier Tone til «God kveld Norge».

Carrie er favoritten

22-åringen har vært en trofast fan av serien i flere år, og forteller at Carrie er hennes favoritt blant rollefigurene.

– Som alle andre er jeg nok en Carrie. I tillegg er jeg nok en dash av de tre andre. Det som er bra med Carrie er at hun står for mange fine ting som jenter ser opp til. Det handler ikke bare om mote, det er kun en del av det.

Se mer av intervjuet med Tone Damli Aaberge øverst i saken.

– Driter i dårlige kritikker

Programleder og modell Kathrine Sørland hadde fått barnepass for å se filmen sammen med venninner.

– Jeg har store forventninger til filmen. Jeg har hørt at den har fått litt dårlige kritikker, men det driter jeg i. Det blir nok utrolig bra, smiler Kathrine og forteller at hun er veldig spent på om Carrie og Mr. Big holder sammen, eller om det kommer andre fristelser i veien for deres forhold.

– Jeg liker Aidan jeg da. Han bør gjøre et stort comeback spør du meg. Jeg håper han er lenge med i filmen slik at jeg får se mye på han. Han er sinnsykt kjekk, blunker programlederen før hun løper inn for å få med seg filmen.

Se mer fra premieren i videoklippet under:

431556

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)