TOMMY STEINE er overrasket over de nye programlederne for «Allsang på grensen».
TOMMY STEINE er overrasket over de nye programlederne for «Allsang på grensen».

Tommy Steine om «Allsang på grensen»: Overraskende valg av programledere

Her er Tommy Steines dom over sine «arvtagere».

Selv føler han seg helt ferdig med programmet som sendes fra festningen i Halden, men han har likevel meninger om programlederne som skal ta hans plass ved Katrine Moholt s side i sommer.

– Jeg tror Bjarne Brøndbo og Ravi vil gjøre det bra. Bjarne har vært der flere ganger og vet hvordan det fungerer, sier Tommy til «God kveld Norge».

Usikker

Han er usikker på hvordan det vil fungere med så mange forskjellige programledere.

– Jeg tror det blir en utfordring at det er så mange forskjellige - mye ekstra jobb. De er proffe, så de løser sikkert oppgaven, men det er viktig at de husker at det er en direkte-sending foran 10 000 mennesker det er snakk om. Det er ikke som å være vanlig programleder på tv. Publikum skal underholdes. Det har de sikkert tenkt på. Jeg håper at publikum får den samme opplevelsen. Den er essensiell for programmet, sier han.

Litt dumt

Hans råd er derfor enkelt:

– Bruk tid på publikum. Får man med seg dem, så går resten av seg selv.

Tommy har ledet publikum gjennom alle sendingene i flere år med humor og sangstemme. Det at ikke alle programlederne vil synge, synes han er litt dumt.

– Det er jo litt spesielt, men de bør hvert fall være glad i musikk for å lede et allsang-program. Men når det er sagt vil jo ikke TV 2 at programlederne skal opptre så mye heller, så det går nok bra.

Å fylle Tommys sko

Han tror på ingen måte han er uerstattelig.

– Det å fylle mine sko er det nok mange som klarer, men å fylle ut dressene mine er det nok bare Bjarne som får til, smiler Tommy.

Selvom Tommy ikke blir å se på scenen i år, er han ikke langt unna. Sommeren skal nemlig tilbringes på hytta i Sponvika utenfor Halden sammen med familien.

– Hvis jeg rekker, stikker jeg nok en tur opp på festningen for å se på, sier han.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)