gunz
gunz

Her får Guns N'Roses tatovering i Oslo

– Må fly hit hver gang jeg skal ha en ny.

«God kveld Norge» fikk være med eksklusivt sammen med Bad Boyz Magazine da Gitarist DJ Ashba i Guns N' Roses tatoverte seg på Oslo Ink. Han måtte nemlig til Norge for å få tatovering, da hans faste tatoverer Dirk har flyttet fra Los Angeles til Oslo.

– Må fly hit hver gang

Guns N' Roses er på en to måneders turné, med konserter blant annet i Oslo og Bergen.

– Vi er på turné, og så fikk jeg endelig se Dirk. Jeg har ikke sett ham siden han flyttet hit, sier Dj Ashba til «God kveld Norge».

Han er blitt genierklært, og regnes som en av verdens beste gitarister.

– Jeg er veldig glad for å være her, jeg elsker Oslo. Jeg skjønner hvorfor du flyttet hit, sier han og henvender seg til Dirk.

– Jeg var sint da han flyttet, for nå må jeg fly hit hver gang jeg skal ha tatovering, men det er verdt det, sier gitaristen.

– Drikker når vi ikke spiller

I kveld er det konsert i Oslo. Og at bandet var litt sent på scenen i Bergen, vil nok gjenta seg også i Oslo, røper DJ Ashba.

– Noen ganger er det 40-70 i crewet. Da må alt være perfekt, så vi går på når vi vet at alt er sikkert for alle og alle får det gøy.

– Vi har gjort Sør-Amerika, Asia, Sentral Amerika, Europa, og så er det Australia, tror jeg, og USA. Det har vært morsomt.

– Hva gjør dere når dere er på turné og ikke spiller?

– Drikker, ler han.

– Neida, tro det eller ei, vi er faktisk mye på hotellrommene. Og jeg liker å komme meg ut å se litt av hvert sted. Vi henger på hotellet og går til lokale klubbene og barene for å være sammen med de lokale.

– Det er mye festing. Selvfølgelig. Vi har det moro, legger han til.

– Axl hardest på flaska

Men det blir ikke en fyllesyk DJ Ashba på scenen i kveld, sier han.

– Jeg drikker vanligvis ikke natten før konserter. Man lærer. Det er vondt å stå på scenen fyllesyk. Det suger, fastholder han.

Den som er hardest på flaska i bandet er imidlertid Axl Rose, avslører han.

– Mange som ikke kjenner Axl dømmer han utfra hva andre rævhøl mener om han. Men han er en av mine beste venner, folk som får bli kjent med han og komme inn i hans lille verden, er han den snilleste fyren i verden mot. Det er vondt for meg å lese intervjuene hvor folk slenger dritt mot han, for det viser at de ikke kjenner han. Han ville gitt vekk skjorta, og er morsom å feste med.

– Så han holder fortsatt koken selv om han er i 40-årene?

– Jepp. Jeg holder ikke følge med han. Han er sinnsyk.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»