klaus til nett
klaus til nett

– En duett hadde vært gøy

Klaus Sonstad håper på duett med Katrine Moholt på «Allsang på grensen».

Klaus Sonstad blir med som gjesteprogramleder på «Allsang på grensen», 29. juli. Komikeren håper på en duett med Katrine Moholt.

Barnesang på grensen

– Jeg har laget en barneplate hvor det er en sang som heter «Indianer Cowboy», kanskje jeg synger den, også hadde det vært gøy å sunget duett med Katrine Moholt og kanskje Odin dukker opp med klapp-klapp sangen, flirer Klaus Sonstad til «God kveld Norge».

Dans

Klaus Sonstad er en allsidig mann og som journalist, musiker, komiker og programleder, blir det nok mye sprell i Halden 29. Juli.

Men noe pardans med Katrine Moholt kan vi ikke forvente oss.

– Jeg kan danse, men synes det ikke er så gøy å danse med et stort publikum, det får Carsten Skjelbreid ta seg av, sier han til «God kveld Norge».

Stort publikum

Klaus Sonstad blir å finne i dommerpanelet i «X-factor» til høsten. «Allsang på grensen» blir en fin oppvarming, og det blir det største publikum han noen gang har hatt.

Jeg bruker ikke å være opptatt å sette ut medprogramlederen, men hvis det er rom for det og det oppstår improviserer jeg gjerne. Men dette blir det største publikummet jeg har opptrådt for, avslutter en spendt Klaus Sonstad til «God Kveld Norge».

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)