yngvar til nett
yngvar til nett

– Jeg kunne jo vært Moholts far

Yngvar Numme ville ikke springe etter Katrine Moholt på promo-opptak.

Yngvar Numme (66) blir eldst av gjesteprogramlederne til Katrine Moholt under sommerens «Allsang på grensen»-programmer.

Stor aldersforskjell

Han ser på det som en ære å bli spurt om å være gjesteprogramleder med Moholt, men han ville ikke springe etter henne på et reklameopptak for TV 2-programmet.

– Vi skulle lage en promo og alle skulle springe etter Katrine, og jeg er da ganske så mye eldre enn de andre, så det sa jeg nei til. Jeg kan ikke la meg selv springe etter Katrine, det blir gærent for jeg kunne jo vært faren hennes, ler Yngvar Numme til «God kveld Norge».

Allsang på Skansen

Numme har stor sans for at vi i Norge har fått et lignende program til det svenskene har og som heter «Allsang på Skansen».

I det programmet har han vært selv med i en del ganger, som gjesteartist hos programleder Lasse Berghagen.

Revy

Yngvar Numme kan fortelle at det er kroken på døra for Dizzie Tunes, men han har ikke lagt revy arbeidet på hylla av den grunn

– Jeg skriver og regisserer en sommer-revy i Sandefjord med en gjeng som heter «Ivo Dacapo» og jeg prøver å hjelpe de frem. Jeg ser en parallell til Dizzie Tunes, så det blir spennende å hjelpe dem frem.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)