auy (Foto: Roald, Berit, © JFE)
auy (Foto: Roald, Berit, © JFE)

Aune Sand: – Jeg vet at jeg er i verdensklasse

– De er jo slu hele den gjengen der.

Aune Sand laget filmen «Dis» for flere år siden, og har siden da jobbet med den nye filmen «Dådyr», som handler om en mann som reiser rundt og forfører kvinner.

– Det som er min drøm nå er at jeg skal få fullført filmen sammen med min sønn Andrej, sier Aune Sand til «God kveld Norge».

– I verdensklasse

Og regissøren er på ingen måte beskjeden i omtale av egne ferdigheter.

– Jeg vet at jeg er i verdensklasse, og kan ta hvem som helst ned, sier han.

Aune er ikke imponert over arbeidet som gjøres i norsk film i dag - han mener pengebruken ikke tilsvarer det man får igjen.

– Jeg har vokst opp i en norsk filmkultur hvor det brukes flere hundre millioner i året på ting som ikke er evigheten. I norsk film i dag er det ingen som er i nærheten av meg. Ingen. Garantert, uttaler filmskaperen til «God kveld Norge».

– Slu gjeng

Selv mener han at han har bevist at han duger - men at tilfellet ikke er det samme med alle innenfor bransjen.

– Og, og det er jo selvfølgelig min sorg, at de er jo slu hele den gjengen der. Og så har jo jeg gjennom Vebjørn og Marianne bevist at bare det å dra opp et sånt galleri i New York, det er ikke mulig å gjøre det vet du.

Når filmen kommer er uvisst, men Aune lover en heftig film.

– Det er noen damer som er helt.. Den filmen kommer til å bli en verdenssensasjon. Og jeg kommer til å bli hyllet som den nye Bergman. Og det er jo på høy tid, har Aune tidligere uttalt til «God kveld Norge».

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»