HEKTISK HVERDAG: Lady Gaga smir mens jernet er varmt. (Foto: Stella Pictures)
HEKTISK HVERDAG: Lady Gaga smir mens jernet er varmt. (Foto: Stella Pictures)

Lady Gaga har genetisk sykdom

– Jeg må ta vare på meg selv.

Lady Gaga forteller i et nytt intervju med den amerikanske programlederen Larry King at hun har den genetiske sykdommen lupus.

– Testet positivt

– Lupus er i min familie og den er genetisk. Sannheten er at jeg ikke viser noen symptomer på sykdommen, men jeg har blitt testet positivt. Jeg har den ikke nå, men jeg må ta vare på meg selv, sier popstjernen i intervjuet.

Lupus er en kronisk revmatisk sykdom som gjør immunforsvaret overaktivt. Det dannes spesielle antistoffer i blodet som angriper kroppens eget vev i ulike organer.

«Plagene ved lupus varierer ut fra hvilket organ som er angrepet, men typisk er at man har gode og dårlige perioder. De dårlige periodene er preget av blant annet tretthet, morgenstivhet, håravfall, leddsmerter, utslett, hodepine, humørsvigninger, blod og eggehvite i urinen og tørre slimhinner», skriver Norges Revmatikerforbund på sine nettsider.

Arbeidsnarkoman

Fans har vært bekymret for Lady Gagas helse i lang tid. Årsaken er at hun blir betegnet som arbeidsnarkoman og har en svært hektisk timeplan.

I mars gikk det så langt at «Bad Romance»-sangeren kollapset på scenen på New Zealand mens hun fremførte en av sine mange hits.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»