ravi1
ravi1

Ravi: – Bergenserne er rå!

Imponert etter auditionrunde på Vestlandet.

Årets auditionrunde til den kommende sesongen av «X Factor» er i full gang. Søndag og mandag var det bergenserne som fikk prøve seg.

– Fantastisk mye bra

Sammen med Guri Solberg skal Ivar Christian « Ravi » Johansen lede neste sesong av det populære TV 2-programmet. Han er mektig imponert over nivået så langt.

– Vi er i gang med auditions nå. Jeg kom fra Bergen i stad der vi har sett fantastisk mye bra sang. Jeg gleder meg til å vise dette til det norske folk på TV, forteller Ravi til «God kveld Norge».

Ravi har fra før vært programleder for tre sesonger med «Landeplage» på NRK. I februar ledet han «Spellemann 2009», men er imidlertid mest kjent som artist - og har blant annet gitt ut «Utadæsjælåpplevelse», «Dødsøt» «E-Ore» og «Tsjeriåu».

Uoppdagede sangtalenter

Han er ikke i tvil om at «X Factor»-dommerne Jan Fredrik Karlsen , Marion Ravn , Klaus Sonstad og Elisabeth Andreassen vil finne uoppdagede sangtalenter til årets sesong.

– Bergenserne er rå. De synger ikke bare bra, de forteller gjerne at de synger bra også. Det er bra innsalg og bra prestasjoner. Man skulle kanskje tro at landet etter hvert ble støvsugd for talent, men det kommer overraskelser år etter år. Det er veldig moro, sier Ravi.

– Grå mus

Deltakerne i «X Factor» skal deles i fire grupper – jenter under 25 år, gutter under 25, deltakere over 25, og sanggrupper.

– Det er veldig mye bra der ute. Det kommer vanlige folk, til og med grå mus som åpner munnen og har stemmer fra himmelen. Dette blir gøy, avslutter programlederen.

Se hele intervjuet med Ravi i videoklippet ovenfor.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»