allsang promo til nett (Foto: Pål Fredrik Pedersen, © TV 2 )
allsang promo til nett (Foto: Pål Fredrik Pedersen, © TV 2 )

Allsang med gutta på grensen

– Vi kommer sikkert til å synge en del sammen.

«Allsang på grensen» med Katrine Moholt i spissen er i år inne i sin fjerde sesong og programmet gjør nå en ny vri på programledersiden. Tommy Steine har sluttet og inn kommer syv kjente mannlige programledere.

Eldstemann

Eldstemann i gjengen av gjesteprogramlederne er Yngvar Numme (66) som gleder seg til han skal i ilden 4. august.

yngvar til nett
yngvar til nett
– Det er ikke så ofte jeg er programleder så dette er gøy. Jeg har alltid hatt sans for allsang på Skansen i Sverige, og liker denne type program. Jeg vet ingenting om hva jeg skal gjøre, men håper på mye humor i programmet, ler Yngvar Numme til «God Kveld Norge».

– Håper jeg ikke skal synge

Carsten Skjelbreid er travelt opptatt med fotball-VM på TV 2 i sommer , men har ryddet plass rett før ferien til gjesteopptreden i «Allsang på grensen».

– Jeg vet ikke om jeg skal synge, men Katrine er veldig klar for det. Min intensjon er at andre skal få synge men vi får se. Jeg håper jeg ikke skal synge, både for meg selv og publikums del, sier Carsten Skjelbreid til «God kveld Norge».

Rap med Ravi

Katrine Moholt er stolt over å ha fått på plass alle gjesteprogramlederne sine til programmet, og gleder seg til første program med Ravi.

– Den buketten vi har med oss av gutter er håndplukket av meg og de andre i redaksjonen. Dette er gutter som alle representerer noe helt forskjellig, og med den gode stemningen vi har allerede nå lover dette godt. Vi kommer sikkert til å synge også en del sammen og kanskje det blir en rap med Ravi, avslutter Katrine Moholt.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)