baby (Foto: Colourbox)
baby (Foto: Colourbox)

Baby har søkt «Farmen»

– Tenk om mor blir sendt ut og babyen blir igjen. Det er ikke så heldig.

Det er kommet inn 6117 søkere til neste års «Farmen», og det er mange forskjellige som har sterkt ønske å komme med i den populære reality-serien.

– Vi har fått inn en søknad fra en mor som vil ha med seg babyen på «Farmen», sier castingansvarlig i «Farmen», Une Ramstad som ikke tror det er særlig aktuelt.

– Som castingansvarlig vil jeg fraråde det. Tenk om mor blir sendt ut og babyen blir igjen. Det hadde ikke vært så heldig, ler Ramstad som også har fått søknader fra en rekke gravide damer.

– Bryllupsreise

– Dessuten har vi et par som gifter seg i juli og ønsker å legge bryllupsreisen til «Farmen».

Kan dere tilby noe særlig romantikk på «Farmen»?

– Det vet jeg ikke helt. Det måtte i så fall være å slakte sin egen bryllupsmiddag.

Hyggelig med par

I søknadsbunken er det stor variasjon:

– Vår eldste søker er 71 år og den yngste er 13 år. Det er alt fra nevenyttige til bokormer. Flere byberter som aldri har vært på landet eller har noe forhold til dyr. Dessuten er det mange villmarkstyper, sånne Crocodile Dundee`er, forklarer Ramstad.

Både i år og i 2008 ble det romantikk i «Farmen», men castingansvarlig sier at de ikke bevisst prøver å lage par:

– Nei, vi prøver ikke bevisst å matche folk. Men hvis det skjer, er det hyggelig. Vi har det jo litt i bakhode at det er en mulighet når vi har med mange unge, flotte, single mennesker, sier Ramstad.

– Ikke kranglefanter

Og i motsetning til hva mange tror så er man ikke bevisst på jakt etter folk som skaper konflikter.

– Vi søker ikke bevisst etter kranglefanter. Konflikter kommer av seg selv. Det er helt naturlig når en gruppe med forskjellige ønsker og behov, er stuet sammen. Når det er lite mat og lavt blodsukker, blir det ofte krangler. Så det er faktisk det vanskligste å finne mennesker som er hyggelige i tøffe situasjoner. Et lag som fungerer sammen, sier castingansvarlig.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»