Bjørn Helge Riise sjekker tatoveringen til John Carew under fotballandslagets trening på Ullevaal stadion. (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
Bjørn Helge Riise sjekker tatoveringen til John Carew under fotballandslagets trening på Ullevaal stadion. (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)

Riise fikk utsatt bryllupsreisen

Fulham-spilleren tilbringer hvetebrødsdagene med landslaget i stedet.

Se Norge - Ukraina direkte på TV 2 eller i vårt kampsenter onsdag kl. 19.00.

Bjørn Helge Riise har lagt en lang debutsesong i Fulham bak seg. Nå er han nygift og gleder seg over å være tilbake på samling med landslaget.

Slitsomme dager
- Det er utrolig moro. Jeg har hatt en slitsom og morsom helg, så nå skal jeg kose meg med kompisene.

- Hvetebrødsdager med denne gjengen er spesielt?

- Ja, men det er veldig morsomt det. Jeg fikk forhandlet med kona at vi drar på bryllupsreise torsdag morgen, ler lillebror Riise.

Han synes det er litt befriende å komme å komme seg vekk fra presset hjemme.

- Det er jo det. Vi stortrives når vi kommer på samling. Du vet jeg og John Arne på hotellrommet i dag, da blir det masse «skjitprat» og gøy. Det er avslappende stemning og det er deilig etter en slik helg.

Spillesugen og klar
Nå er han spillesugen foran møtet med Ukraina onsdag.

- Jeg er klar. Jeg er ikke sliten, men har hatt en bra helg og er «fit for fight», sier Fulham-spilleren.

- Spillemessig har du ikke fått så mye spilletid i Fulham. Hvordan står du formmessig?

- Formen min er veldig bra og jeg håper å få muligheten til å vise det på onsdag. Jeg sa til meg selv da jeg dro til Fulham at første året må du være tålmodig og ta det som en læring. Det har jeg gjort. Nå skal jeg vise på onsdag at jeg er fortsatt er i form, så skal jeg ha en bra ferie og komme tilbake neste år og vise at jeg har lært av det året her, lover Riise.