Zlatan Ibrahimovic (Foto: LLUIS GENE/AFP)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: LLUIS GENE/AFP)

Barca slakter Zlatan-agent

Mino Raiola får så hatten passer av Barcelona-ledelsen etter galehus-kommentar. Nå truer klubben med å selge Zlatan.

Det brygger opp til krig mellom Barcelona og Zlatan Ibrahimovic' agent.

Forrige uke ble Zlatans agent Mino Raiola sitert på at det ville vært «veldig rart» om Barcelona-trener Pep Guardiola ikke regnet med Zlatan i sine fremtidsplaner.

Galehus
- Om du ikke bruker en spiller etter å ha betalt 75 millioner euro for ham burde du havne på galehus. Dersom Barca trenger penger, hvorfor snakker de bare om Ibrahimovic, og ikke Messi, Pedro eller en annen spiller?, sa Raiola ifølge Aftonbladet.

Les også: Barcelona: - Zlatan ikke til salgs

Mandag kom svaret fra klubbledelsen, representert ved daglig leder Joan Oliver.

- Vi likte ikke Mr. Mino Raiolas uttalelser i det hele tatt, særlig tonen. Referansen hans til treneren er prov på veldig dårlig smak. Klubben trenger ikke penger og vi vil ikke selge, sier Oliver til Barcelonas egen hjemmeside, men han vil likevel ikke utelukke et salg av den svenske superstjernen fullstendig.

Les også:- Barcelona har fire milliarder i gjeld

- Dersom ting blir for kompliserte har vi ikke noe annet alternativ enn å selge spilleren. Men jeg understreker at det ikke er klubbens intensjon for øyeblikket.

Vil også beholde Touré
Oliver sier videre at det samme gjelder for Yaya Touré. Midtbanespilleren har vært linket til kjøpesterke Manchester City.

- Vi er ikke interessert i å selge noen av disse, men selvfølgelig vil vi ikke tvinge Touré til å bli om han ikke er lykkelig her.