VARSLER EN «MØRKERE» STORM: Kim Daniel Sannes i «Hotel Cæsar». (Foto: Kim Daniel Lindegaard)
VARSLER EN «MØRKERE» STORM: Kim Daniel Sannes i «Hotel Cæsar». (Foto: Kim Daniel Lindegaard)

Cæsar-Kim-Daniel: – Har blitt for pløsete

Mener at rollefiguren Storm må bli tøffere.

Det er knyttet stor spenning til fortsettelsen av «Hotel Cæsar» i august. Produsent Tom Sterri avslørte i forrige uke at tre karakterer i såpeserien kommer til å dø som følge av en svært dramatisk brann på Ankerseteren.

– Jeg kan love mye drama og at liv går tapt. Dette vil få katastrofale konsekvenser for flere av karakterene i serien, sa produsenten til «God kveld Norge» under «Hotel Cæsar» sin sommerfest sist torsdag.

– Store endringer

Nå forteller Kim-Daniel Sannes som spiller Storm i den populære serien at hans rollefigur vil gå gjennom store forandringer i tiden som kommer.

– Storm er en veldig interessant karakter, men han har nok blitt for pløsete de siste årene. Han trenger å bli mye tøffere. TV-seerne har mye spennende i vente, sier Kim-Daniel til «God kveld Norge».

Villstyring

I starten av «Hotel Cæsar» var det festing og hyppig kontakt med politiet som preget Storms hverdag. De siste årene har han imidlertid roet seg betraktelig ned.

– I den første scenen dealet han tyvegods og våpen. Nå er Storm blitt mye mer snerpete og nesten en kontrollfrik. Han har vært gjennom en stor forvandling og blitt snill gutt. Dette er nå i ferd med å forandre seg. Vi går «back to basics» og han vil nok bli litt rampete igjen, forklarer han.

– Ekstremt spennende

Kim-Daniel opplyser også at det vil skje mye interessant i forholdet mellom Storm og Cecilie.

– De er i ferd med å etablere seg skikkelig som par og det går for tiden veldig bra. Jeg har ikke lov til å si for mye om hva som skjer mellom Storm og Cecilie videre, men jeg kan love TV-seerne at de har en ekstremt spennende høst i vente, smiler han lurt.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»