Daniel Nannskog jakter sin 100. scoring for Stabæk. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
Daniel Nannskog jakter sin 100. scoring for Stabæk. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

- Alle vil heve seg for å gi Jönsson en fin avslutning

Nannskog tror på Stabæk-opptur etter treneravklaringen.

Oslo (TV2Sporten): Mandag ble det omsider klart at Jan Jönsson forlater Stabæk-skuta etter sesongen. Det kom ikke på noen stor overraskelse på Daniel Nannskog som mener avklaringen kan føre til Stabæk blir farlige i tiden som kommer.

Alle vil heve seg fremover for å gi Janne en fin avslutning i Stabæk

- Dette kan gi en positiv effekt. Jeg tror at alle vil heve seg fremover for å gi Janne en fin avslutning i Stabæk, sier Nannskog til TV2 Sporten.

Jan Jönsson er også overbevist om at det var riktig å orientere spillerne i dag at samarbeidet avsluttes i november.

- Jeg tror dette kan være bra for spillergruppa, det kan innebære at vi får litt ny energi, så en klargjøring var på sin plass, sier Jönsson.

Vil ikke ansette Jönsson kopi
Stabæks styrleder sier at klubben vil ta seg god tid med å ansette ny trener, og at det er uaktuelt å slippe Jönsson før sesongen er over.

Klubben er allerede godt i gang med prosessen og sitter igjen med noen få kandidater på blokka.

Selv om Stabæk har hatt stor suksess med sin svenske trener gjennom seks år er likevel styreleder Einar Schultz klar på at klubben ikke er på jakt etter en kloning av Jönsson.

- Vi ser at det er enkelte områder hvor det er rom for forbedringer så vi er ikke på jakt etter en kopi. Vi kommer også til å ta med spillerne på råd når ny trener skal ansettes. Den viktigste egenskapen til en ny trener må være at han videreutvikler den underholdende Stabæk stilen. Den kommer garantert til å fortsette, sier Schultz.

- Viktig at styret hører på spillerne
Det er musikk i ørene til lagets giftige spiss Daniel Nannskog. Han har sine klare meninger om hvordan laget skal spille i fremtiden.

- Det er viktig at styret nå kommer ned i garderoben og hører på oss spillerne så de ikke ansetter feil mann, sier Nannskog som garanterer at han fortsetter som spiller uavhengig hvem som blir den nye sjefen i Stabæk.