Komlan Amewou. (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Komlan Amewou. (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Amewou vil vekk fra Strømsgodset

Togoleseren håper han får gå til franske Nimes.

Amewou er ikke fornøyd med spilletiden han har fått denne sesongen. Nå tyder lite på at han vil skrive under en ny kontrakt med Strømsgodset, skriver Drammens Tidende.

- Da jeg kom tilbake fra afrikamesterskapet i vinter, sa SIF at jeg skulle få ny kontrakt. Men etterpå har jeg ikke hørt noe. Nå tror jeg ikke SIF vil tilby meg ny kontrakt, sier Amewou til avisen.

Vil til Nimes
Nimes har lagt inn bud på midtbanespilleren. Den franske 2. divisjonsklubben ønsker Amewou på plass fra 1. juli, mens Strømsgodset vil vente til det norske overgangsvinduet åpner 1. august.

- Nimes har sett meg spille for Togo. De vil kjøpe meg, og jeg ønsker å dra dit fordi jeg ikke får spille her i SIF, sier Amewou.

- Tror dette ordner seg
Sportslig leder Jostein Flo tror likevel overgangen kan gå i orden.

- Jeg tror dette ordner seg i løpet av sommeren. Vi holder den franske klubben varm via agenten. Men det er viktig for oss å sette standarden overfor spillere med kontrakt. De kan ikke bare mase seg til et klubbskifte. Vi har sagt til Komlan at vi lar ham gå hvis han står på i treningsarbeidet og viser gode holdninger. Hvis ikke må han gå kontraktstiden ut, sier Flo.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2