thomas (Foto: ABC Ne)
thomas (Foto: ABC Ne)

«Senkveld»-gutta avslørt foran 2 millioner amerikanere

– Utrolig absurd, sier Thomas Numme.

Thomas Numme og Harald Rønneberg har vært i USA for å søke inspirasjon og ble tatt med buksene nede da de satt blant publikum i Amerikas heteste talkshow «Jimmy Kimmel Live». Programlederen hadde nemlig fått vite om besøket fra Norge og startet talkshowet på følgende måte:

– Hei, jeg er Jimmy. Programleder for «Senkveld med Thomas og Harald», sier programlederen og kamera viser to leende og småsjokkerte «Senkveld»-gutter.

– Vi må stenge våre grenser

Og Kimmel stanser ikke der. Foran to millioner amerikanske TV-seere ønsker ham dem velkommen:

– Vi har nordmenn her, et norsk talkshow og de er her for å stjele våre idèer. Det er derfor vi må stenge våre grenser, sier han og salen bryter ut i latter.

Men han tilføyer:

– De virker som snille gutter.

Her kan du se hele Jimmel Kimmel-showet med Thomas og Harald.

senkveld
senkveld

– Mobba for antrekket

Det var helt tilfeldig at «Senkveld»-gutta ble hovedpersoner i det amerikanske talkshowet som for øyeblikket har flere seere enn talkshowkongen David Letterman. De ble nemlig lagt merke til allerede da Jimmy Kimmel varmet opp til TV-showet.

– Vi skulle være publikummere på «Jimmy Kimmel Live», og siden vi skulle videre på fest, stilte vi i dress og slips. Og det tror jeg ikke var riktig dresscode som publikummer i et talkshow, for det var det første Jimmy Kimmel bet seg merke i da han kom inn i studio før sending. Etter å ha blitt mobba for antrekket spurte han hva vi gjorde der, og vi fortalte at vi var der for å lære mer om TV. Det kom fram at vi hadde et eget show i Norge, og det tror jeg han synes var veldig artig, forklarer Thomas Numme.

– Utrolig absurd

Men verken Thomas eller Harald trodde de skulle komme på TV foran to millioner seere.

– Det var utrolig absurd da han etterpå åpnet showet med å si «welcome to late night with Thomas and Harald–. Han fortalte seerne at det satt nordmenn i salen, og klipte inn bilder av oss som satt der og lo, sier Thomas.

– Hvordan opplevde du å debutere på amerikansk TV?

– Det kom brått på, jeg ble veldig overrumplet og husker ikke så mye av resten av showet. Men det var en utrolig morsom opplevelse.

– Kul fyr

Etter TV-showet ble gutta invitert bak scenen hvor de fikk møte den amerikanske TV-stjernen.

– Han var veldig kul og jovial fyr. Han skulle rett på fest han også, og da ble det enda mer tydelig at vi ikke viste hva som gjaldt som festantrekk. Han stilte i jeans og sixpence, ler Thomas Numme.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»