TIGERSPRANG: Eiji Kawashima redder straffesparket til Frank Lampard. Det var Lampards andre strake straffebom på klubb  og landslag. (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)
TIGERSPRANG: Eiji Kawashima redder straffesparket til Frank Lampard. Det var Lampards andre strake straffebom på klubb og landslag. (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)

Lampard vil fortsatt ta Englands straffer

Brente sin andre straffe på rad mot Japan, men skyr ikke unna ansvaret.

Frank Lampard brente straffesparket i FA-cupfinalen mot Portsmouth. Mot Japan fikk han sjansen til å rette opp inntrykket igjen, men keeper reddet Chelsea-spillerens forsøk.

Har trent mye
31-åringen er vanligvis en sikker straffetaker: 25 mål på 29 forsøk er fasiten etter straffebommen da England røk ut mot Portugal på straffer i VM 2006.

- Jeg ønsker alltid å ta straffer. Det var ikke en bra straffe i dag, for å være ærlig, noe som er skuffende ettersom jeg har trent mye denne uken, sier Lampard ifølge TheFA.com.

Føler seg trygg
Han prøver å se positivt på det.

- Kanskje det er bedre å bomme nå. Jeg var i søkelyset fordi jeg misset den forrige jeg tok, men jeg føler meg alltid trygg når jeg tar dem. Straffebommene vil bare få meg til å jobbe enda hardere og dersom manageren vil at jeg skal ta straffe så stiller jeg opp, sier Lampard.

Lampards straffebom mot Japan var hans andre ordinære straffebom på landslaget. Hans forrige miss kom for nøyaktig fire år siden da England vant 3-1 mot Ungarn i en privatlandskamp på Old Trafford.