Anti Glazer (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Anti Glazer (Foto: ANDREW YATES/AFP)

- Red Knights skrinlegger Man. United-kjøp

- Dette er tullprat, raser «de røde ridderne».

Et konsortium bestående av over 40 forretningsfolk har lenge hatt planer om å kjøpe Glazer-familien ut av Manchester United. De amerikanske eierne har påført klubben en enorm gjeld og fansens bekymring er at det hele skal ende i økonomisk ruin.

Bud innen 11. juni
Supporterne, som kaller seg Red Knights, hadde planer om å legge inn et bud innen 11. juni, men nå skal prosjektet være skrinlagt, skriver united-latest.com.

Årsaken er at prislappen skal være 250 millioner pund, vel 2,3 milliarder kroner, over det gruppen var forespeilet, hevder nettstedet.

- Tullprat
Red Knights gikk senere ut og avkreftet ryktene på Facebook.

- Enkelte mennesker i media er fast bestemt på å ødelegge Red Knights' oppkjøp ved å skrive at de har trukket seg og skrinlagt planene. Det er tullprat. I tillegg, dersom Glazer-familien har sagt at klubben ikke til salgs, hvorfor har de da verdsatt klubben til 1,5 milliarder pund (14 milliarder kroner)?

Red Knights skal ha samlet nesten 12 milliarder kroner i forsøket på å skvise ut Glazer-familien, men tidligere i uken sendte Glazer-familien ut en pressemelding og sa at klubben ikke var til salgs.

Manchester United har en gjeld på nærmere 5 milliarder kroner.