FLAGG PÅ TOALETTET: Noen britiske tilskuere har åpenbart vært veldig misfornøyd med sisteplassen i finalen i Melodi Grand Prix. (Foto: SCANPIX)
FLAGG PÅ TOALETTET: Noen britiske tilskuere har åpenbart vært veldig misfornøyd med sisteplassen i finalen i Melodi Grand Prix. (Foto: SCANPIX)

Britene kom sist – la flagget fra seg på do

Britene skuffet etter at Storbritannia endte sist for andre gang på tre år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med bare ti poeng, endte britenes håp Josh Dubovie på sisteplass under gårsdagens finale i Melodi Grand Prix.

Låten «That sounds good to me» falt åpenbart ikke i smak hos resten av Europa, og en skuffet brite hadde lagt fra seg flagget på et av toalettene på Telenor Arena.

Dette er andre gang på tre år at britene ender på den ydmykende sisteplassen.

Les alt om Melodi Grand Prix her

Hadde ikke troen på forhånd

«Our song var called «That Sounds Good To Me», but it didn't sound good to anyone else», skriver den britiske avisen Daily Mirror dagen etter fadesen.

Men til tross for at britene føler seg ydmyket etter finalen, hadde de ikke stor tro på 19 år gamle Dubovie på forhånd. Om man hadde tippet britisk seier hos bettingselskapet «William Hill», ville man fått igjen 150 ganger innsatsen.

KNUSTE ALLE: Med låten «Satellite» knuste den tyske storfavoritten, Lena Meyer-Landrut, alle konkurrentene.   (Foto: SCANPIX)
KNUSTE ALLE: Med låten «Satellite» knuste den tyske storfavoritten, Lena Meyer-Landrut, alle konkurrentene. (Foto: SCANPIX)

«Desverre ser det ut til at Storbritannia vil bli ydmyket igjen», var bettingselskapets forklaring på den dårlige oddsen.

Tysk triumf

Den tyske forhåndsfavoritten, Lena Meyer-Landrut, vant med god margin foran andreplassen Tyrkia.

Med låten «Satellite» fikk Tyskland 246 poeng, og en av de første til å gratulere den ferske vinneren, var Alexander Rybak.

Les også: Her får hun seierskysset av Alexander Rybak

Spansk inntrenger

Spanias Daniel Diges var andremann på scenen lørdag kveld. Det var da den kjente streakeren Jimmy Jump så sitt snitt til å hoppe opp på scenen. Midt under fremførelsen kom han luskende inn på fra siden, og kastet seg med i dansen.

Kort etter ble han jadet bort av sikkerhetsvakter, og Spania fikk fremføre låten sin på nytt.

Les også: Mann i lue stormet scenen under MGP-finalen

DANSET: «Jimmy Jump» hoppet opp på scenen og deltok under Spanias opptreden. (Foto: SCANPIX)
DANSET: «Jimmy Jump» hoppet opp på scenen og deltok under Spanias opptreden. (Foto: SCANPIX)