Kritiserer de norske arrangørene

På den spanske presseøya i Eurovision-pressesenteret ristet journalistene oppgitt på hodet da de nok en gang så Jimmy Jump på skjermen. De mener de norske arrangørene har gjort en for dårlig jobb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den spanske stunteren kom seg opp på scenen midt under Spanias bidrag.

– Hvordan er det mulig at en velkjent stuntmann, som blant annet har løpt ut på banen i Champions League-kamper, får slippe gjennom sikkerheten og stå 20 sekunder på scenen? Her har ikke nordmennene gjort jobben sin, sier journalist i det spanske nyhetsbyrået EFE, Mateo Sancho, til NTB.

TV-reporter i den spanske kanalen RTVE, Irene Mahia, synes synd på Daniel Diges, som hun mener så tydelig usikker ut under opptredenen.

– Men det er helt klart en trøst at han får opptre som sistemann. Det kan faktisk hende han kommer styrket ut av dette, sier hun til NTB.

 Bent Albøge, journalist i danske Se og Hør, er ikke bitter for at hjemlandet mister det siste startnummer til spanjolene. Han tror det er en fordel at det danske bidraget omringes av ballader. Også de to låtene før den danske er låter av det rolige slaget.

– Siden vår låt har mer fart, kan det hende den nå peker seg enda mer ut, sier han til NTB.