Drillo (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Drillo (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Drillo (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
Drillo (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

Nye Drillos hyller landslagssjefen

- Dette hadde vi ikke klart for en stund tilbake, sier Morten Gamst Pedersen.

Norge - Montenegro 2-1

Se kampreferat i videovinduet over!

Drillo har siden han gjorde comeback som landslagssjef gjort Ullevaal om til et fort igjen og skapt en tro innad i spillergruppen som igjen ga utslag da Norge slo Montenegro. Og spillerne berømmer sjefen for den jobben han har gjort.

- Vi har fått selvtillitten alle snakke om. Vi vet at hvis vi får noen dødballer så blir vi farlige og har vi troen på det så vinner vi kampene. Det er godt å ha med seg, sier Christian Grindheim.

- Hva sier dette om EM-kvaliken som kommer med Drillo som sjef?

- Vi må spille litt bedre enn det vi gjorde i dag for det var ikke en topp kamp. Den var rotete, men vi har fortsatt noen hakk å gå på, sier Heerenveen-proffen.

- Litt mye lugging

Morten Gamst Pedersen stod bak det avgjørende målet og mener mye har endret seg siden norsk fotballs mørke periode uten Drillo.

- Sånn som i dag skulle vi være dristige og prøve på mye. Det ble kanskje litt for mye. For min egen del ble det litt for mye lugging og tull. Vi vinner i hvert fall på en dårlig dag og det viser styrke. Det gjorde vi ikke for en stund tilbake, sier Gamst Pedersen.

Også Erik Huseklepp, som var banens beste spiller, mener Norge har mye å by på når EM-kvaliken starter med Drillo som sjef.

- Det bor veldig mye i dette laget. Mot Montenegro skaper vi mange sjanser. Vi må bare få enda flere mål så ser det bra ut, sier Huseklepp.

Morten Gamst Pedersen (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Morten Gamst Pedersen (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)