gamst
gamst

Gamst: - Vet ikke hvem som ble matchvinner

Verken Jon Inge Høiland eller Morten Gamst Pedersen var sikker på hvem som var sist på ballen da Norge scoret det avgjørende målet

Kort tid før full tid sendt Morten Gamst Pedersen av gårde et frispark. Ved første øyekast ser det ut som om ballen går via Jon Inge Høiland og i mål, men etter kampen var ingen av de involverte sikker på hva som hadde skjedd.

- Jeg trodde at Jon Inge var borti ballen. Jeg vet i hvem som ble matchvinner, sier Blackburn-proffen.

- Begge to, ler Høiland. Jeg trodde at jeg var borti ballen, men så sier folk at jeg ikke var det. Det var kanskje hodet til motstanderen. Hvis jeg ikke var bort ballen så har Morten ett mål mer enn John Arne (Riise red.anm.). Det er viktigere det, ler Stabæk-backen.

Se reportasje her:

430889

- Vinner på en dårlig dag

- Hva er det med dette Drillo-laget?

- Jeg vet ikke. Sånn som i dag så skulle vi være dristige og prøve på mye. Det ble kanskje får mye til tider. Det var mye lugging og tull. I hvert fall fra min side. Men vi vinner på en dårlig dag og det viser styrke. Det gjorde vi ikke for en stund tilbake siden, sier Gamst Pedersen.

Vi er sikre defensivt. Det er solid. Selv om vi får en del overganger mot oss så er vi trygge.

Høiland var involvert da Montenegro scoret utligningsmålet.

- Jeg tenkte at jeg i hvert fall skulle dekke førstestolpen så skulle Rune (Allmenning Jarstein red.anm.) ta den andre stolpen når han skyter, men ......