OVERARBEIDET: Alexander Rybak ønsker å roe ned i den nærmeste fremtid. Foto: Scanpix
OVERARBEIDET: Alexander Rybak ønsker å roe ned i den nærmeste fremtid. Foto: Scanpix

Fingerbruddet hindrer ikke Rybaks opptreden

Den siste generalprøven var vellykket.

«God kveld Norge» er på plass på Telenor Arena for å følge den aller siste generalprøven før den store Eurovision-finalen i kveld. Fjorårets vinner Alexander Rybak er nettopp ferdig, og gjorde en god figur på scenen.

Gikk med bandasje

Rybak har fått det ærefulle oppdraget å åpne Eurovision-showet. Nå som generalprøven er vel gjennomført, ser det ut til at det mye omtalte fingerbruddet ikke vil skape problemer for kveldens opptreden.

På en pressekonferanse onsdag dukket Rybak opp med bandasje rundt flere av fingrene. Foran et samlet pressekorps forklarte «Fairytale»-sangeren at han måtte gå med bandasje etter å ha hilst på en ivrig fan.

Torsdag fikk fiolinisten beskjed om at en av fingrene var brukket. Samtidig kom det frem at Rybak hadde bløffet om at en ivrig fan var årsaken til at han måtte gå med bandasjen.

Slo hånden i veggen

Fiolinekspert Mads Madsen som «God kveld Norge» snakket med da bruddet ble kjent, sa at opptredenen under finalen kunne bli vanskelig.

Rybak skal selv ha forklart skaden med at han i rent raseri slo hånden i veggen etter spillejobben under Eurovision-åpningsfesten i Rådhuset søndag.

– Jeg ble skikkelig sur, men jeg slo ikke til teknikeren, uttalte han til en svensk avis.

Nervøst sammenbrudd

Det er ikke første gang Rybak har skadet seg fordi han har vært frustrert. I februar i år la han ut en melding på sin Facebook-side hvor han skrev at han hadde hatt et nervøst sammenbrudd, og slått seg til blods:

«Dear facebookies, please give me a break. Don`t write me or Kjell Arild any messages right now, I am in deep shit right now. Yesterday I had a nervous breakdown and started hitting the wall(!) til my hands were bleeding. The big guys are against me, while you demand the whole world of me. Trust me, everything will be all right.»

Kort tid etterpå innrømmet Rybak at han hadde vært gjennom en tøff periode, men at han nå har det bedre.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)