Jon Knudsen  (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Jon Knudsen (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Knudsen mener at Norge ikke skal underholde

Jon Knudsen tror Drillos spillestil fører Norge til EM.

Se Norge - Montenegro på TV 2 eller i vårt kampsenter lørdag kl. 16.00

Se reportasje i videovinduet øverst i saken

Landslagsgutta ser veldig lyst på fremtiden, for Drillos evne til å motivere har gitt spillerne stor tro på et EM-sluttspill.

- Han vet jo på en måte ganske klart hvordan han ønsker at vi skal spille, og hva som gir oss størst sjanse til å vinne kamper. Vi har en enorm selvtillit og tro på at vi skal klare det, sier Jon Knudsen til TV 2 Sporten.

Uten mesterskap siden 2000
Norge har ikke kvalifisert seg til et mesterskap siden 2000. Knudsen tror Drillos forgjengere har forsøkt å spille en type fotball landslaget ikke har behersket.

- Man ønsker å spille langs bakken og være teknisk gode, det er mange gode fotballspillere i Norge, men det er kanskje ikke alltid det fungerer i landskamper.

- Vi må stikke fingeren i jorda
Knudsen mener at fokuset ikke bør være å underholde.

- Det var kanskje derfor han gikk av, for man ønsker å se Norge spille litt mer teknisk fotball. Jeg tror vi må stikke fingeren i jorda og prøve å spille på våre styrker.

Norge møter Montenegro til privatlandskamp lørdag.

Her er Drillos utvalgte:Rune Almenning Jarstein - Tom Høgli - Kjetil Wæhler - Brede Hangeland - Jonathan Parr - Erik Huseklepp - Ruben Yttergård Jenssen - Henning Hauger - Christian Grindheim - Morten Gamst Pedersen - John Carew.