John Carew (Foto: Nick Potts/AP)
John Carew (Foto: Nick Potts/AP)

Carew er usikker på fremtiden

John Carew har ett år igjen av kontrakten med Aston Villa, men har ikke bestemt seg for om han vil signere ny kontrakt.

- Har du lyst til å forlenge med Aston Villa?

- Det får vi se. Jeg har ett år igjen. Om jeg har lyst eller ikke er ikke så viktig akkurat nå. Forlengelse er ikke et fokus nå, sier Carew til TV 2 Sporten.

Stolt
Carew avsluttet en sesong med Aston Villa på sjetteplass. Han er skuffet over at fjerdeplassen glapp, som hadde gitt en mulighet i Mesterligaen, men gleder seg over egen suksess med 17 fulltreffere.

- I følge statistikken har jeg vært topp tre, topp fire av de mest effektive spissene i Premier League og jeg tar det som et stort kompliment. Jeg vet ikke om noen andre norske spillere som har gjort det samme, så jeg er stolt av det, sier spisshelten.

Men i september fyller Lørenskoggutten 31 år og kjenner at kroppen krever sitt.

- Kroppen kan fungere lenge eller det kan gå kortere tid. Det vet man ikke. Ting kan skje fort, men jeg nyter hver sesong nå og håper jeg kan fortsette noen sesonger til, sier Carew.

Usikker på Norge-retur
- Til et VM i 2014?

- Ja, kanskje det. Nå er det først EM i 2012 vi skal prøve å kvalifisere oss til, men jeg håper jo man kan være med da, sier Carew.

Det har vært snakk om at John Carew kommer til Norge for å avslutte karrieren den dagen det blir aktuelt, men det mener han selv det er svært liten sjanse for at han gjør.

- Det har jo vært snakk om Norge til slutt, men jeg kan jo ikke love det. Det kommer an på om jeg i det hele tatt er motivert for det. Etter 12 til 15 år i utlandet krever det litt å dra hjem til Norge og spille i Tippeligaen igjen. Det kan jeg ikke love at skjer, men man vet jo aldri, avslutter Aston Villa-spissen.