Kenny Dalglish  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Kenny Dalglish (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Liverpool-legender mener bunnen er nådd

- Det blir ikke verre enn det er nå, sier Liverpool-legende Kenny Dalglish.

Se intervju med Dalglish og Kennedy i videovinduet øverst i saken

Kenny Dalglish er kanskje den største Liverpool-legenden gjennom tidene. Han vant ligaen både som spiller og manager på Anfield.

Dalgslish kom fra Celtic til Liverpool i 1977 og var i klubben til 1991. Han spilte 355 kamper og scoret 118 mål.

- Klubben vil reise seg
Etter en særdeles svak sesong endte scouserne på sjuendeplass i Premier League. Dalglish vil glemme sesongen så fort som mulig og han er sikker på at klubben i hans hjerte vil reise seg.

- Vi kommer til å reise oss, det er jeg helt sikker på. Liverpool er langt viktigere enn enkeltpersoner og slik har det alltid vært. Klubben vil reise seg. Dette er kanskje ikke den beste tiden i klubbens historie, men jeg tror ikke det blir verre enn det er nå, sier Dalglish til Sky Sports.

Skjønner du at David Moores sier han angrer på at han solgte klubben til amerikanerne?

- David har sine egne meninger. Alle vet hvor Davids hjerte ligger, det er i Liverpool.

- Vi har stagnert
Alan Kennedy spilte 359 kamper for Liverpool og scoret 20 mål. Han er enig med Dalglish og mener at spillerne er like skuffet som fansen etter den elendige sesongen.

- Vi må gå videre, så enkelt er det. Vi har stagnert og det ser man på spillerne. De har ikke vært fornøyd og har nok vært like skuffet som fansen, sier Kennedy til Sky Sports.

- Hvor bekymret er du for at Liverpool kan miste Steven Gerrard og Fernando Torres i sommer?

- Jeg er ikke veldig bekymret. Det har vært mange spekulasjoner og man er ikke helt sikker på hva som skjer for øyeblikket. Jeg håper at de blir og at Liverpool kjøper noen klassespillere. Det har ikke vært en god sesong, men det må vi glemme nå.