Steven Gerrard (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
Steven Gerrard (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

Mourinho sikler etter Lampard og Gerrard

- Mitt Real Madrid vil alltid spille godt, angripe og være vinnere, sier José Mourinho.

Bare formaliteter gjenstår før portugiseren tar over den spanske fotballgiganten.

Nå røper Mourinho at Steven Gerrard og Frank Lampard er den typen spillere han vil lete etter for å sette sitt preg på Real Madrid.

- Jeg liker spillere som er inne i sin siste fase som fotballspillere, sier han til Sports Daily as.

Mitt Real Madrid vil alltid spille godt

Og røper at Lampard og Gerrard passer godt inn i dette bildet.

- Jeg elsker å ha noen spillere som er 33 eller 34 år gamle. Det er spillere som du kjøper uten å få pengene tilbake, men om de gir deg gode prestasjoner i to-tre år er det pengene verdt. Både Gerrard og Lampard er fantastiske spillere som alltid gir alt.

- Vil alltid vinne
I Spania er det usikkerhet om Mourinhos spillestil vil passe Real Madrid, siden portugiseren har oppnådd suksess med Porto, Chelsea og Inter med en relativt defensiv taktikk.

- Mitt Real Madrid vil alltid spille godt, angripe og være vinnere. Men det vil være tidspunkt der vi må angripe kampene på en annen måte. Men mitt lag går alltid på banen for å vinne. Om vi leder 3-1 og bare har ti spillere på banen, da må mine spillere trekke seg tilbake og forsvare seg. Sånn er det.

Mourinho vant alt som var å vinne med Inter denne sesongen, og ønsker å fortsette suksessen i Spania.

José Mourinho (Foto: Antonio Calanni/Ap)
José Mourinho (Foto: Antonio Calanni/Ap)

Vil bli historisk
- Jeg ønsker å vinne ligaen, for det er ingen trener som har vunnet serien i England, Italia og Spania. Jeg kunne tenkt meg å være den første som gjør det, og også å være den første treneren som tar tre Champions League-trofeer med tre klubber.

Selvsikre Mourinho tør likevel ikke love seriegull, selv om forgjengeren fikk sparken etter å ha blitt nummer to bak Barcelona.

- Jeg ønsker ikke å miste ydmykheten, så jeg kan ikke gå ut og si at jeg kommer til å vinne ligaen når man skal utfordre et superlag som Barcelona.