hege (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)
hege (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)

NRK-sjef Hege Duckert: - Jeg håper vi ikke vinner!

- Jeg tror nesten ikke at vi klarer det to ganger på rad, sier hun om statskanalen.

Hege Duckert jobber som kulturredatktør i NRK.

Overraskende nok sier hun at hun ikke håper på norsk seier til Didrik Solli-Tangen da «God kveld Norge» møter henne på vei inn til «Eurovison»-finalen.

– Selv om jeg er veldig patriotisk så håper jeg egentlig ikke at vi vinner, sier hun i videoen du kan se øverst.

– Tror nesten ikke vi klarer det to ganger på rad

Duckert mener at det er andre land som bør få slippe til på arrangørsiden neste år, og tror at NRK rett og slett ikke bør arrangere finalen også neste år.

– Jeg synes dette har vært et så stort løft for NRK, så jeg tror jeg setter håpet mitt til Tyskland eller Island, kanskje.

– Men hvorfor ikke Norge?

– Jeg synes dette har vært et eventyrlig svært løp for NRK, men jeg tror nesten ikke vi klarer det to ganger på rad, sånn at jeg håper noen andre kan ta stafettpinnen. Jeg tenker jo at det måtte være gøy for et land som Island å få det nå hvis de kan klare å finansiere det.

- Det holder med en gang på en stund

Duckert mener også at det hadde vært et fint løft for kriserammede Island å få «Eurovision»-finalen til Sagaøya.

– Island er ditt stalltips?

– Ja, det er egentlig det. Jeg synes at hun har en utstråling og en energi. Island er et litt sånn utenfor-land som jeg ønsker at skal gjøre det bra i denne konkurransen. Så er det klart at hun fra Tyskland nok er et sikrere tips, men det hadde vært morsomt med Island.

– Jeg tror NRK klarer det som blir pålagt dem, og det er en av de tingene som er ved å delta i Eurovision og det er å klare det hvis man vinner to ganger på rad. Men det er klart at dette er et svært løft som har vært en fantastisk opplevelse. Men jeg tror nok de fleste synes det holder med en gang på en stund. Vi får gi det til dere i TV 2, sier hun.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)