jesse til nett (Foto: NC1/NYG, © JZ)
jesse til nett (Foto: NC1/NYG, © JZ)

Brøt sammen under tv-intervju

Jesse James snakket ut etter bruddet med Sandra Bullock.

Jesse James åpnet seg under et intervju på ABC-programmet «Nightline», og sa blandt annet at Sandra Bullock var «stolt» av at han søkte hjelp.

Utro

sandra til nett (Foto: Lisa OConnor, © dS)
sandra til nett (Foto: Lisa OConnor, © dS)
Skilsmissen til Sandra Bullock etter Jesse James affære med tatoveringsmodellen Michelle «Bombshell» McGee er uunngåelig. Det innser han, men vil likevel helst ikke at den skjer, fordi han fremdeles elsker Bullock.

– Jeg tok et fantastisk liv, utrolig suksess og et fantastisk ekteskap og kastet det bort med mine egne hender. Jeg er nok den mest forhatte mannen på jordkloden for tiden.

– Jeg var utro mot Sandra, var det eneste han ville si om skilsmissen under intervjuet med ABC.

Mishandlet

Han vokste opp under tøffe forhold, og måtte håndtere en oppvekst med vold og overgrep. Han hevder han ble terrorisert av faren, og at det tøffe imaget som motorsykkelbygger i «Monster Garage» bare var et røykteppe for å skjule at han egentlig var et mishandlet barn innerst inne, skriver NTB.

Brast i gråt

Tøffingen Jesse James tok til tårene da han fortalte at datteren Sunny nå er på samme alder som han selv var da faren julte ham opp så hardt at unge Jesse brakk armen. Etter dette utsagnet måtte han ta en pause for å samle seg etter gråten.

5 kvinner

I alt har fem kvinner stått frem og sagt de har hatt affærer mens han var gift med Bullock. Men James vil selv ikke avkrefte eller bekrefte dette antallet, utover det tabloidene skriver.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)