Cesc Fabregas (Foto: SUSANA VERA/Reuters)
Cesc Fabregas (Foto: SUSANA VERA/Reuters)

Fabregas: - Fremtiden er ikke i mine hender

Arsenal-kapteinen har overlatt overgangsspørsmålet til Arséne Wenger.

Cesc Fabregas' overgang til Barcelona kommer stadig nærmere. I forrige uke skal playmakeren ha gitt Arsenal beskjed om at han ønsker å returnere til klubben han kom fra som 16-åring, og nå forteller spanjolen at han har overlatt spørsmålet rundt sin fremtid til manageren.

Snakket med Wenger
- Jeg ønsker å bare å si én ting: Jeg har enorm respekt for Arséne Wenger, for klubben Arsenal og for fansen, sier Fabregas til Sky Sports News. Se utdraget fra pressekonferansen over!

- Jeg hadde en lang samtale med Arséne, det var trolig den beste samtalen jeg har hatt med noen i hele mitt liv. Jeg respekterer ham så mye og ønsker ikke å si så mye mer om dette, sier Fabregas videre.

23-åringen er i disse dager på landslagssamling og håper å hjelpe Spania til nasjonens første VM-tittel i sommer. Wenger har gitt den unge midtbanedirigenten ro til å konsentrere seg om utfordringen.

- Ikke opp til meg
- Han ba meg konsentrere meg om fotballen og VM, og overlate fremtiden i hans hender. Han sa han vil ta seg av det som måtte komme fremover. Det er ikke opp til meg lenger. Nå er det bare opp til Arsenal og dét er dét.

Cesc Fabregas står med imponerende 48 kamper i landslagstrøyen og vil ventelig utgjøre en langt viktigere brikke på laget til Vicente del Bosque enn hva tilfellet var i EM 2008, hvor han stort sett ble brukt som innbytter.

Derfor passer det dårlig med overgangsrykter før mesterskapet er ferdig.

- Jeg ønsker ikke å si noe mer, jeg vil bare fokusere på VM fordi det er det aller viktigste – resten tilhører fremtiden og jeg er ikke interessert i fremtiden, sier Fabregas.

Arsene Wenger (Foto: TOM HEVEZI/AP)
Arsene Wenger (Foto: TOM HEVEZI/AP)