grand prox til nett ( © COP jfe)
grand prox til nett ( © COP jfe)

Ros til MGP-programlederne

Grand Prix forum hyller semifinalesendingen.

Mens svenske tv-seere raser over gårsdagens Melodi Grand Prix-sending, er det derimot en annen tone på Eurovision Song Contests debattforum på nett.

Skryt

Haddy N'jie, Erik Solbakken og Nadia Hasnaoui startet første del av jobben som progamledere i går under semifinalen. Trekløveret klarte seg godt mener lesere på MGP's eget forum.

– Tre programledere til Melodi Grand Prix. Dette lukter trøbbel når man tidligere år bare har brukt to som selv da har virret rundt. Men dette klarte de flott i Norge, heter det i leserinnlegget på escforums.com.

Påtvungede vitser

– Det var ingen tilfeldige bannere mellom programlederne og ingen påtvungede vitser. Det var kun nyttig informasjon og alt var i riktig tempo. Dette er den mest effektive programledelsen jeg har sett siden jeg startet å se på Eurovision i 2000, skriver leseren på escforums.

Postkort

– Jeg elsket postkortene som ble presentert, ideen med å presentere landenes form sammen med deres respektive flagg. Programlederne var veldig profesjonelle, og de serverte ingen dårlige vitser, sier en annen leser på escforums.com.

Etter slike leserinnlegg, er det for de tre programlederne å fortsette i samme stil skulle en tro.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»