brann
brann

Møtte Brann-fansen: - Skjønner dere er drita lei

En ydmyk Brann-ledelse møtte supporterne på Stadion tirsdag kveld.

Over hundre supportere møtte opp på Brann Stadion for å lufte ut sin frustrasjon over tilstanden i den kriserammede klubben.

Fungerende daglig leder, Lars Moldestad gjorde det han kunne for å forsikre fansen om at de har innsett alvoret i situasjonen.

Spillere gråt etter Hønefoss-kampen
Moldestad kunne fortelle at klubbens elendige sesongstart har gått innpå spillerne.

- I garderoben etter tapet for Hønefoss var det flere spillere som satt og tørket tårer. Ingen her må være i tvil om at alle i klubben har skjønt alvoret i situasjonen.

Jeg skjønner dere om dere heller vil bruke tiden på noe annet

Nå jobber ledelsen med å få på plass en ny trener innen 20. juni.

- 20. juni er en dato vi har satt oss. Den er ikke absolutt, men det er det vi jobber mot nå. Det er viktig at vi bruker tid på beslutningen, og at vi vet at den er riktig for Sportsklubben Brann.

Ønsker seg Sollied
Fansen som stilte på møtet kjempet om å få ordet. Den engasjerte forsamlingen ville vite om det var penger til nye spillere, om Thorstein Helstad var aktuell. Og de aller fleste ønsker seg Trond Sollied som ny trener.

- Dersom Sollied sier han ønsker å trene Brann, bør man etter min mening bla opp og hente ham med en gang, sa en av supporterne som tok ordet.

Men Moldestad kunne ikke love at Sollied blir ny trener i bergensklubben.

- Per i dag har vi ikke midler til det. Alt er et spørsmål om risiko. Det er forskjell på risiko og kalkulert risiko. Og det er en av de tingene vi må bruke tid på når vi nå er inne i denne prosessen der vi skal finne en ny trener.

Fikk applaus
Moldestad høstet også applaus fra de fremmøtte mot slutten av seansen.

- Jeg skjønner at dere er drita lei. Og jeg skjønner dere om dere heller vil bruke tiden på noe annet. Men vi trenger dere, og jeg håper dere fortsatt vil være med oss.

Sa Moldestad, og høstet rungende applaus fra de drøyt hundre supporterne.