Fabio Aurelio  (Foto: Toby Melville/REUTERS)
Fabio Aurelio (Foto: Toby Melville/REUTERS)

Aurélio forlater Liverpool

- Det er synd at vi ikke fikk til en forlengelse av avtalen, sier Rafael Benítez.

Rafael Benítez bekrefter at Fábio Aurélio forlater Liverpool når venstrebackens kontrakt går ut i sommer.

Vil savne Aurelio
30-åringen har vært på Anfield i fire år etter overgangen fra Valencia i 2006. Liverpool-manageren hadde håpet å forlenge avtalen med brasilianeren, og spanjolen er skuffet over at partene ikke kom til enighet.

- Fábios kontrakt går snart ut og han kommer til å forlate oss. Vi har forsøkt å få til en ny avtale, men dessverre gikk ikke det. Fábio er virkelig profesjonell, en god spiller og en fin fyr. Jeg mener vært eneste ord jeg har sagt om ham. Det har vært en glede å ha Aurélio her og vi kommer til å savne ham, sier Benítez ifølge Sky Sports.

TIL CHELSEA? Rafael Benitez skal ifølge The Guardian være interessert i å overta for Carlo Ancelotti. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
TIL CHELSEA? Rafael Benitez skal ifølge The Guardian være interessert i å overta for Carlo Ancelotti. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Skadeproblemer
Aurélio fikk 71 Premier League-kamper for Liverpool, men han har slitt med skader og fikk bare starte åtte kamper denne sesongen. Benítez har vært bekymret for at Emiliano Insúa har spilt for mye på grunn av Aurélios skader.

- Problemet med Fábio er at han har vært mye skadet, det er synd for han er en kvalitetsspiller. Når han var på banen kunne vi spille oss ut fra forsvaret og beholde ballen. Men siden han var mye ute måtte Insúa spille mer enn vi hadde tenkt. Man kan si mye om en spiller, men Fábio er en fantastisk person som alltid ofret 100 prosent. Vi ønsker ham lykke til videre.