Fernando Torres (Foto: Daniel Ochoa de Olza/Ap)
Fernando Torres (Foto: Daniel Ochoa de Olza/Ap)

Torres har sett seg ut Spanias åpningskamp

Fernando Torres håper å være ett hundre prosent frisk til kampen mot Sveits.

Fernando Torres ble operert for en kneskade i april og legene signaliserte i begynnelsen av mai at VM-åpningen stod i fare for superspissen. Selv er 26-åringen optimist med tanke på rekke kampen mot Sveits.

God progresjon
- Jeg har det veldig bra og er fornøyd med progresjonen med tanke på skaden, sier Torres til Marcas papirutgave.

Han har gått igjennom to operasjoner siden januar og forteller at det ikke har vært lett. I samme periode har Liverpool opplevd motgang både i den hjemlige serien og i Europa. Men operasjonene har gått som de skulle.

Les også:Spanias endelige VM-tropp klar

- Alt gikk svært bra med den første og med den andre var målet å bli klar etter seks til sju uker. Nå er jeg kommet til begynnelsen av den sjette, sier Torres.

Vil skrive historie
- Jeg kommer til å jobbe spesifikt med arbeidsoppgavene mine i noen dager til og, om Gud vil, så er jeg ett hundre prosent frisk til VMs første kamp.

Uttalelsene fra Torres er som musikk i ørene til spanjolene, som etter EM-triumfen i 2008 håper at Spania kan sikre seg sitt første VM-trofé i Sør-Afrika.

- Jeg har lagt problemene med klubben og den dårlige sesongen til side. Nå vil jeg avslutte på best mulig måte ved å skrive historie med landet mitt.

Fernando Torres (Foto: Tim Hales/AP)
Fernando Torres (Foto: Tim Hales/AP)